Φωτογραφία του Τζιμ

Ασχολούμαι με τη φωτογραφία ερασιτεχνικά, φωτογραφίζοντας κυρίως στην Ελλάδα. Ανακάλυψα τη φωτογραφία σαν χόμπι όταν άρχισα να τραβάω εικόνες με το κινητό μου τηλέφωνο. Από τότε, χρησιμοποιώ ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές για να τραβάω φωτογραφίες αλλά και βίντεο για τα κανάλια μου στο YouTube και στο Vimeo.

Οι Φωτογραφίες Μου

Βρειτε με στις κοινοτητες φωτογραφιας

Συμμετέχω στις τρεις κορυφαίες κοινότητες φωτογραφίας, ώστε να ανακαλύψω τη φωτογραφία άλλων δημιουργών και να μοιράσω τις δικές μου εικόνες σε όλο τον κόσμο. Τα προφίλ που διατηρώ εκεί ανανεώνονται αρκετά συχνά με καινούριες φωτογραφίες, τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε, να εκτυπώσετε ή να μοιράσετε βοηθώντας και στηρίζοντας έτσι τη προσπάθειά μου.

500px  Flickr  Instagram

ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Έχω δημιουργήσει ένα περιοδικό όπου αποθηκεύω τακτικά άρθρα που βρίσκω στο διαδίκτιο και με βοηθούν να βελτιώσω τις φωτογραφικές και κινηματογραφικές μου ικανότητες. Ρίξτε το μια ματιά.

View my Flipboard Magazine.

Φωτογραφικός εξοπλισμός

info Κάνοντας κλικ στους διαφημιστικούς συνδέσμους, όχι μόνο με βοηθάτε να πληρώνω τους λογαριασμούς αυτού του μπλογκ, αλλά δείχνετε επίσης την εκτίμησή σας για κάποια συμβουλή που διαβάσατε μέσα στην ιστοσελίδα και σας βοήθησε. Ούτως ή άλλως, δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τους συνδέσμους αν δεν θέλετε. Η τιμή είναι η ίδια είτε πατήστε το λινκ, είτε όχι.

Λογισμικό κι εργαλεία για Φωτογραφία

Παρακάτω, θα βρείτε τα δέκα τελευταία άρθρα που έγραψα για την φωτογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ